2013. november 25., hétfő

Összefoglalás 2013

Az utolsó bejegyzésem 2013. februárban írtam, így gondoltam most egy kicsit pótolom a mulasztásomat, legalább a fontos részeket.

Gyöngyös kreatív blognak indult a Tündérkert, de nem volna egy igazi színes kert, ha nem tűzdelném tele mindenféle mással is.

Először is, gyöngyöt kb. egy éve nem fogtam a kezembe, de könyvet annál többet. Mostanában úgy falom a könyveket, mint egy kiéhezett dúvad...ne kérdezze senki mit jelent, ez jutott eszembe, és így is gondolom. Nem tagadtam soha, hogy nagyon szeretek olvasni, de magamon is túlteszek néha havi 1200 oldalig meg sem állok. Persze nálam nagyobb molyok is vannak, de szerintem ez is elég jó kis szám. 

Nem olyan régen posztoltam arról, hogy mennyi mindenre kellett odafigyelnem és előre terveznem, amikor koszorúslányként kellett helytállni. Akkor is vakartam a fejem, hogy Atttyavilág!!!

"Mennyi minden! A fehér ruha pedig még nem is rajtam volt!  " 
- Írtam ezt 2012. augusztusában -
Hát most majd lesz :P

A másik dolog ami egy nagyobb szeletet elvesz, de inkább hozzátesz az életemhez, a lagzi szervezés. Nem mint hobbi, hanem mint hogy menyasszony lettem.

A közeli ismerőseimet még boldogítottam is egy bő hónapig, a Facebookon a Wedding Reporters oldalán indult szavazással, ahol jegyes fotózást és Love Story filmet lehetett nyerni. Nos, nem hiába írtam meg azt a napi 100 vagy 150 expressz emailt, ami buzdította az ismerőseimet egy röpke szavazatra. Egy kicsit lelkiismeret furdalásom is volt miatta, de tombolt bennem a nyerési vágy, és íme a csodás képek magukért beszélnek szerintem.A Budai Várban készültek a fotók, a kedvenc képeimből mutatok néhányat. 

 Küzdelem ;)
Lesifotó...
Talphelyzet: Boldogság
Lesifotó II.Mindet imádom, nem tudnék választani hogy melyik a szívem csücske, csak hozzátenni tudnék, de akkor három napig is el lehetne görgetni az egeret :)


Még egyszer ezúton is nagyon, nagyon, nagyon köszönöm a saját és a párom nevében is Béres Dávidnak a fotókat és Molnár Petinek a még egyelőre (a Nagy Napig) csendben pihenő Love Story filmünket!
Igazán Profi lett minden!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése